Autoudfyld adresse i WooCommerce - Octokom

Autoudfyld adresse i WooCommerce

Så er det igen tid til at et lille plugin, som kan gøre din WordPress/WooCommerce side en lille smule mere brugervenlig, ser dagens lys. Vi har udviklet et plugin som gør købsprocessen på din WooCommerce webshop mere gnidningsfri, hurtigere og nemmere.

Gør udtjekning så nemt og hurtigt, som muligt

Når dine kunder er kommet så langt ind i købsprocessen på din webshop, at de er kommet helt til kassen og er klar til at betale, så er det altså vigtigt, at gøre den afsluttende faste så hurtig og nem for dem, som muligt.

Det er altså ikke kun på din forside, din menustruktur osv. at du skal have fokus på UX, nej, det er altså også ekstremt vigtigt, når det kommer til den sidste del af kunderejsen/købsprocessen – din kurv. Det er desværre her, vi ser mange falde fra, fordi de føler sig utrygge, udtjekning er for bøvlet eller andre friktioner opstår.

For at undgå disse friktioner og gøre det så led og hurtigt, som muligt, for kunden at checke ud, så har vi lavet en plugin med en simpel funktion. Pluginnet udfylder bynavn automatisk, når postnummeret er indtastet. Det gør det ikke kun nemmere for dine kunder, det giver også en følelse af, at shoppen er gennemarbejdet, og der er tænkt på selv de mindste detaljer.

At bynavn bliver udfyldt automatisk, er ikke kun nemt for dine kunder, men du er også sikret, at det er korrekt hver gang.

Download pluginnet her