Start rejsen - modtag et tilbud
B2C WEBSHOP

Skab resultater med en salgsklar B2C webshop

Få en webshop, der får dine kunder til at blive ved med at tilføje til kurven og købe hele molevitten.

Brugerfokuseret design
Tæt dialog gennem processen
Mobiloptimeret
Automatisk bogføringssystem
Nem at redigere
SSL/HTTPS-certificeret
Jeg vil ha' en salgsklar B2C webshop!

Sæt fut i dit online salg med en WooCommerce webshop

Uanset hvad klokken slår, så holder din B2C-webshop aldrig lukket. Med en WooCommerce webshop designet i WordPress fra octokom kan du skabe resultater med din webshop der generer salg - både dag og nat.

Gennem analysearbejde af målgrupper og en grundig designproces, får du en professionel og velfungerende webshop opbygget i WooCommerce, der nupper kunderne for næsen af dine konkurrenter.

Få mest mulig ud af din webshop

Vi lægger stor vægt på konstant at måle effekten af din webshops performance og løbende kontrollere data såsom trafik og konverteringer. Med systemer som Google Analytics, Optimize, PageSpeed og mange andre Google-værktøjer, sikrer vi, at du får mest muligt ud af din webshop.

Sælg på abonnement

Rækkevidden af produkter og tjenester, der kan købes via et abonnement, er steget markant de seneste par år. Det er gradvist vokset til en forretning på flere milliarder, og det er efterhånden kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad du vil sælge på abonnement. Alt fra underbukser og bilvask til kommunikationsarbejde og online kurser. Alt kan lade sig gøre.

+200 virksomheder har skabt resultater

"Vi havde et ønske om at få en responsiv webshop med nogle af vores produkter, og mulighed for at vores gæster kunne booke en rundvisning på mejeriet og kunne downloade vores materiale. Alt dette har vi fået og det er vi glade for!

Vi slipper for mange timers administration af hjemmesiden da den er blevet dejlig nem at bruge og vores kunder køber is online som aldrig før. Vi vil klart anbefale octokom!"

N.H. Lindhardt
Indehaver, Ryå is

Er du også klar til at udnytte fordelene ved en WooCommerce B2C webshop og skabe resultater for dig og dine kunder?

Vil du også have en webshop, som omfavner dine kunders ønsker? Skal vi ligge en skarp handlingsplan, så du kan begynde at se resultater online og skaffe varme leads?

Få en løsning bygget i WooCommerce
Få en styrket forretning
Få en skræddersyet løsning
Få glade kunder
Jesper Luff,
Salg & medejer

Lad os tage en uforpligtende snak!

Få tilbud
crosschevron-downarrow-uparrow-leftarrow-right