Cases

Mød nogle af vores kunder

Her findes ingen hyldevarer, men derimod varer til alle hylder. Her er et lille udsnit af nogle af vores kunder.

Brugervenlig kursusplatform for MindCamp

B2C kursus platform

En digital, brugervenlig og mobiloptimeret platform, der skal hjælpe med at give os HjerneRO.

Gennem en klar strategi, rådgivning og visuelt fængslende design har vi udarbejdet et responsivt website og bygget en ny kursusplatform for MindCamp.

  • Fokus på den gode mobiloplevelse
  • Persuasive design
  • Overskuelig backend

KontorZonen

B2B WOOCOMMERCE WEBSHOP

Brugervenlig B2B webshop udarbejdet til KontorZonen. UX design har været i fokus og kommer bl.a. til syne med et stort søgefelt og en overskuelig menustruktur indpakket i en lækker megamenu.

Der er også kigget på købsadfærd og udtjekningsflow og sørget for, at dette fungerede gnidningsfrit. Derudover er derblevet A/B splittestet for konstant at optimerer på og til brugernes adfærd.

Kok Amok

B2c woocommerce webshop

Kok Amok er et cateringfirma, som skulle have en ny WooCommerce webshop. Der er lavet forskellige custom løsninger, som gør det nemt for Kok Amok at tilføje og ændre menuer i backenden. Det er muligt for den besøgende, at lave tilkøb til catering menuerne - prisen er dynamisk og opdaterer alt efter hvor mange tilkøb den besøgende gør sig.

Brugervenlig B2C WooCommerce webshop, hvor der er tænkt mobile first. 

Benhård data og høje kvalitetskrav skaber den bedste brugeroplevelse

b2b WordPress website

PSC designer og udvikler avancerede og tilpassede displayfiltre. De har høje kvalitetskrav - og det samme har deres kunder. Derfor var det vigtigt for dem, at få en hjemmeside, hvor brugervenlighed, vigtig info og klare CTA'er var i fokus.

Siden er bygget på data. Der er opsat A/B splittest, som har givet os viden om brugerne. Det viser hvilke tiltag, der virker, samt ikke gør. Alt sammen data, som hjælper til at give den bedst mulige brugeroplevelse til potentielle kunder.

Erhvervsnetværk 9220

B2B wordpress website

Vi har udviklet et website til Erhvervsnetværket 9220. Der er lavet simple og informative ikoner, som indikerer de forskellige kategorier, der findes på sitet. Det er med til at give et hurtigt overblik overfor den besøgende.

Fokus har været på, at gøre det nemt for kunden selv at tilføje arrangementer og blogindlæg i backenden. 

"octokom har leveret en professionel custom-made hjemmeside, som krævede mange intuitive funktionaliteter, specielt i backenden.

octokom har brændt for opgaven og vist at de kunne løfte opgaven. Vi er meget tilfredse med samarbejdet og vi ser frem til at samarbejde om næste opgave."

Michael Møller
Online Marketing Manager, MARTEC
Vi er stolte af alle vores cases og samarbejder. Det inkluderer bl.a. også:
Kontorzonen kundelogo Tønder Kommune kundelogo Hjørring Kommune kundelogo Frederikshavn Kommune kundelogo Ryå Is kundelogo Toil + Moil kundelogo

Vil du også have et website, der skaber resultater?

Er du klar til at skabe resultater i din virksomhed? Skal vi ligge en skarp handlingsplan, så du kan begynde at se resultater online og skaffe varme leads?

Få en søgeoptimeret løsning
Få en styrket forretning
Få en skræddersyet løsning
Få glade kunder
Theis Soelberg, udvikler & medejer

Lad os tage en uforpligtende snak!

chevron-downarrow-uparrow-leftarrow-right