Aabybro Mejeri – Ryå is

Et personligt, lækkert og brugervenligt website.
Aabybro Mejeri ønskede en webshop, hvor de kunne sælge deres lækre is fra Ryå is.
En digital platform med fokus på brugervenlighed.
Målet med den nye webshop var at Aabybro Mejeri en ny og mere professionel digital platform, hvor brugervenlighed var i fokus. Derudover skulle der være funktioner som f.eks. at kunden selv kunne blande en kasse af energitæt is, samt booke rundvisning på mejeriet.
Aabybro mejeri slipper for mange timers administration af hjemmesiden.
Backenden er gjort simpel og overskuelig, så det er nemt for Aabybro mejeri selv at kunne tilpasse priser, tilbud og tilføje produkter mm. På den måde er de sluppet for at bruge en masse unødig tid af administration på hjemmesiden, og kan i stedet fokusere på det de er allerbedst til - nemlig deres lækre is!Sitet er gjort overskueligt og med animationer og flotte lyse pastelfarver, er siden blevet mere 'levende' og tiltalende for kunder. Aabybro mejeri fortæller selv, at deres kunder køber is online som aldrig før.

Ønsker du et website, der konverterer?

"Vi havde ønske om at redesigne ryaais, men med samme indhold som vi havde i forvejen, og vi ville have mulighed for at selv kunne rette i indhold, og så skulle den være nem at finde rundt i både på mobil, tablets og PC.Vi havde også et ønske om at få en webshop med nogle af vores produkter, og mulighed for at vores gæster kunne booke en rundvisning på mejeriet og kunne downloade vores materiale. Alt dette har vi fået og det er vi glade for! Vi slipper for mange timers administration af hjemmesiden da den er blevet dejlig nem at bruge og vores kunder køber is online som aldrig før.Vi vil klart anbefale octokom!
N.H. Lindhardt, indehaver, Ryå is
Vil du også have online succes?

octokom. / Vandmanden 22 / 9200 Aalborg SV

+45 71 99 98 77 / info@octokom.dk