Arena Nord

Overskuelig, simpel og brugervenligt website.
Målet med redesign af Arena Nords website var at give det et digitalt ansigtsløft, skabe bedre brugervenlighed og gøre den responsiv.
Fokus på mobilen.
Flere og flere bruger deres mobiltelefoner til at handle online, og derfor var det også her fokus blev lagt, da vi redesignede Arena Nords website. Arena Nord er et kultur-, konference- og sportscenter, og tilbyder mere end 15.000 m2 fordelt på fem haller. Derfor var det også vigtigt at afspejle deres unikke og kæmpe nordjyske center på den online front.
Integreret med BilletNet.
Den online identitet blev løftet, og sitet blev integreret med BilletNet, som gør det nemt og hurtigt for brugere at købe billetter online. Derudover er sitet blevet gjort brugervenligt - bl.a. med let tilgængelige vigtige informationer inde under de forskellige arrangementer. Info som at finde vej, parkering. bestilling af taxa, hotel- samt spiseguide er blevet synliggjort, og placeret i toppen, så brugeren ser det som noget af det første, når de besøger siden.Farverne er kørt i simple, grå nedtonede farver, for ikke at tiltrække fokus fra billederne af de forskellige arrangementer. Den kontrastfyldte orange farve er brugt til knapper og vigtig information.

Ønsker du et website, der konverterer?

"octokom har udformet og leveret en responsive, intuitivt og flot hjemmeside til Arena Nord. De var fra starten lydhøre på vores tanker og idéer til processen, og bød selv ind med vejledning og erfaringer fra tidligere projekter. De har altid været til rådighed og sikret at tingene løbene blev løst. octokom er ambitiøse og dedikeret, og leverede et rigtig flot resultat.Jeg kan varmt anbefale dem til andre.
Per Malmberg, Direktør, Arena Nord
Vil du også have online succes?

octokom. / Vandmanden 22 / 9200 Aalborg SV

+45 71 99 98 77 / info@octokom.dk