B6 Gruppen

Ny hjemmeside med dynamisk brugerflow.
Vi har udarbejdet et redesign af B6 Gruppens hjemmeside på forskellig sprog. Målet var at gøre sitet brugervenligt og professionelt - både for B6 Gruppens kunder, men også for dem selv.
Bedre brugervenlighed og nem navigation.
B6 Gruppen har et bredt produktsortiment af både lydisolering, tekstiler, svampe, gummiruller- og plader. Derfor var det vigtigt, at gøre det nemt for brugerne at finde hvad de søger. Sitet er gjort lyst og luftigt med en megamenu og søgefelt, der gør det nemt for brugeren. Den er også blevet optimeret til mobilen, så det også her er nemt at navigere rundt.
Prædefineret moduler i backenden gør det nemt og hurtigt for B6 Gruppen selv at tilføje og rette sider.
For at gøre det nemt for B6 Gruppen selv at kunne ændre og opdatere deres indhold på siden, er der udarbejdet prædefinerede moduler, som gør det nemt selv at tilføje og rette siderne i backenden uden at ændre i designet. Derudover er der dynamisk styring af downloads. Når der bliver tilføjet en download fil i backenden vil denne automatisk blive segmenteret og lagt ind under det rigtige punkt på frontend. På denne måde skal B6 Gruppen bruge minimal tid på hjemmeside styring, og i stedet bruge deres tid på det de er allerbedst til.

Ønsker du et website, der konverterer?

"B6 Gruppen har haft fornøjelsen af, at arbejde tæt sammen med octokom, i forbindelse med tilblivelsen af vores nye hjemmeside. Da B6 Gruppen råder over et relativt bredt produktsortiment, har det været afgørende for os, at vi blev tilbudt en god teknisk rådgivning og vejledning af mulighederne, hvortil vi gerne vil rose octokom for deres arrangement, gennem hele processen. I forbindelse med hjemmesidens design, er vi også løbende blevet mødt med et professionelt modspil, som har resulteret i nogle meget fine gennemgående linjer, på hele vores hjemmeside. Fint resultat, tak for indsatsen!
Flemming Jensen, COO, B6 Gruppen
Vil du også have online succes?

octokom. / Vandmanden 22 / 9200 Aalborg SV

+45 71 99 98 77 / info@octokom.dk