Hals Strand Camping

Brugervenlig, stemningsfuld og responsiv hjemmeside
Hals Strand Camping skulle have opdateret deres hjemmeside. Den skulle gøres responsiv, brugervenlig og nemt for campingpladsen selv at kunne rette i.
Havblå nuancer.
Da Hals Strand Camping ligger tæt på havnen, ville de gerne have dette i fokus. Farveskemaet til det nye website blev derfor lagt med udgangspunkt i de rolige havblå nuancer.
Fra MCB til WordPress.
Vi har flyttet Hals Strand Camping fra CMS systemet MCB over til WordPress. Vi har haft til opgave at lave en hjemmeside, hvor der nemt kan tilføjes sprog og altid har booking nemt tilgængeligt. Derudover er det gjort nemt i backenden for Hals Strand Camping selv at kunne ændre tekster, billeder, tilføje moduler mm.

Ønsker du et website, der konverterer?

"Vi har fået lavet den flotteste hjemmeside ved/igennem octokom og sågar vores kunder roser den. Jeg er simpelthen så glad for den og den er nem for mig at rette i. octokom har lyttet til vores ønsker, og netop designet hjemmesiden efter vores behov. Super godt samarbejde, og hurtig rettelse/korrespondance, hvis vi ønsker hjælp, hvilket jeg (Anette, Hals Strand Camping) prioriterer meget højt, og som er en mangelvare hos andre udbydere. Jeg kan klart anbefale octokom til alle dem der overvejer en ny hjemmeside!
Anette Dahl, Indehaver, Hals Strand Camping
Vil du også have online succes?

octokom. / Vandmanden 22 / 9200 Aalborg SV

+45 71 99 98 77 / info@octokom.dk