Martec

Ny hjemmeside med en brugeropdelt backend.
Ny hjemmeside til det maritime og polytekniske uddannelsescenter MARTEC.
Fokus på UI og UX.
MARTEC havde allerede en eksisterende hjemmeside, da de kom til os, men ønskede et redesign, hvor der var fokus på brugervenlighed og overskueligt og moderne interface. Vi kiggede på hvad der fungerede på det gamle site, og hvad der ikke gjorde og sammen med det, målgruppen og målet for den nye hjemmeside begyndte vi at design og udarbejde MARTECs nye hjemmeside. Sitet er blevet mere moderne og brugervenligt. Da siden indeholder mange informationer skulle der også være en god informationsarkitektur, og det skulle være nemt for besøgende at finde relevante informationer. Derfor er de vigtigste informationer blevet let tilgængelige allerede på forsiden. Der er lagt vægt på klare CTA'er, samt tunneling, hvor vi - via forskellig elementer, tekster og links - guider og gør det nemmere for elever, at sende en ansøgning afsted til MARTEC.
Et mere dynamisk website, hvor processer er blevet tidsoptimeret.
I backenden har hver medarbejder fået hver deres rolle og dermed specielle funktioner, som gør det nemt for dem at rette og redigere på hver deres område. Dette har tidsoptimeret processen, og gør at MARTEC har fået et mere dynamisk website, hvor der er god brugervenlighed for både besøgende, men også for MARTECs egne medarbejdere.

Ønsker du et website, der konverterer?

"octokom har leveret en professionel custom-made hjemmeside, som krævede mange intuitive funktionaliteter, specielt i backenden. octokom har brændt for opgaven og vist at de kunne løfte opgaven. Vi er meget tilfreds med samarbejdet og vi ser frem til at samarbejde om næste opgave.
Michael Møller, Online Marketing Manager, MARTEC
Vil du også have online succes?

octokom. / Vandmanden 22 / 9200 Aalborg SV

+45 71 99 98 77 / info@octokom.dk