fbpx
MARTEC
Ny hjemmeside med en brugeropdelt backend

Ny hjemmeside til det maritime og polytekniske uddannelsescenter MARTEC. Der blev taget udgangspunkt i deres allerede eksisterende hjemmeside, men med fokus på UI og UX er sitet blevet mere moderne og brugervenligt. Eftersom siden indeholder mange informationer, har det været vigtigt, at gøre de vigtigste informationer let tilgængelige, samt skabe et godt overblik og dermed give en god brugeroplevelse. Der er lagt vægt på klare CTA, samt tunneling, som gør det nemmere for eleverne, at sende en ansøgning til MARTEC.

I backenden har hver medarbejder fået hver deres rolle og dermed specielle funktioner, som gør det nemt for dem at rette og redigere på hver deres område. Dette har tidsoptimeret processen, og gør at MARTEC har fået et mere dynamisk website.

Octokom har leveret en professionel custom-made hjemmeside, som krævede mange intuitive funktionaliteter, specielt i backenden. Octokom har brændt for opgaven og vist at de kunne løfte opgaven. Vi er meget tilfreds med samarbejdet og vi ser frem til at samarbejde om næste opgave.

Michael Møller, Online Marketing Manager

Er du klar til en snak?

Vi er altid klar! - Vi inviterer gerne på kaffe eller kommer gerne fordi til en dialog omkring jeres digitale udfordringer og derefter finder en løsning som passer til jer

octokom. / Vandmanden 22 / 9200 Aalborg SV

+45 71 99 98 77 / info@octokom.dk

octokom-wht