Psykolog Petra

Custom ikoner, visuel identitet og en brugervenlig hjemmeside
Psykolog Petra Patzwaldt fik udviklet en visuel identitet med dertilhørende responsivt website, hvor fokus var personlighed, tryghed, opmuntring og troværdighed.
Dynamiske citater, nem navigation og troværdighed.
Psykolog Petras nye website er kendetegnet ved de lyse farver komplimenteret af den rolige dybe blå. Derudover er designet holdt simpelt og luftigt, der er nem navigation og troværdighed i form af store billeder af Petra, som skaber følelser og tryghed overfor den besøgende. Derudover er der sektioner rundt omkring på hjemmesiden, hvor der står opløftende citater. Disse citater et dynamiske og nemme for Petra selv at skifte og tilføje i backenden.
En visuel identitet, som afspejler den personlige og professionelle tilgang.
Psykolog Petra Patzwaldt er en psykolog beliggende i Aalborg. Hendes fokus er at hjælpe, støtte og guide børnefamilier igennem svære tider. Dette skulle også symboliseres i den visuelle identitet. Ikonet er et lille skib på store bølger, som søger mod fyrtårnets lys. Det er gjort simpelt med 'skæve' streger, for at give et legende udtryk på en simpel og elegant måde. Bomærket rummer det alvorlige, samtidig med at det rummer det legende og er let forståeligt. Fonten i logoet er tykt og stærkt, for det er også det man skal være, når man går igennem en svær tid.Bomærket kan ikke blot bruges som stregikon, men også bruges med fuld farve som baggrundselement. På denne måde er det nemt, at skabe den røde tråd og lade det gå igen på forskellige medier - både web og trykte materialer - og skabe noget genkendelighed. Farverne er holdt i rolige blå og lyse nuancer for at symboliserer havet og den seriøsitet, der er i faget.

Ønsker du et website, der konverterer?

Vil du også have online succes?

octokom. / Vandmanden 22 / 9200 Aalborg SV

+45 71 99 98 77 / info@octokom.dk