fbpx
ReumaNord
Brugervenlig, let og luftig redesign

Vi har opdateret ReumaNords hjemmeside. Den er gjort mere let og lys og overskuelig at navigere rundt på. Derudover har det været vigtigt, at det var let for den besøgende at finde frem til netop den behandling de skulle have brug for. Derfor blev behandlingsbjælken gjort til en fast del af menuen ved scroll på behandlingssiden, så det var nemt at trykke rundt mellem de forskellige behandlinger.

Jeg fik hjælp til at få udviklet en mere tidsvarende hjemmeside til min speciallægepraksis af Octokom. Samarbejdet har været uproblematisk hele vejen igennem og med stor tilfredshed fra min side. Der har været gode forslag og løsninger ved udarbejdelse af hjemmesiden, som fungerer rigtig godt for de brugere, som besøger den. Ved de få opdateringer af oplysninger på hjemmesiden over tid er der lynhurtig tilbagemelding og løsning fra Octokom. Vi har integreret den op med patient portalen.

JENS OLESEN, REUMATOLOG, OVERLÆGE PH.D., INTERN MEDICIN SAMT IDRÆTSMEDICINER

Er du klar til en snak?

Vi er altid klar! - Vi inviterer gerne på kaffe eller kommer gerne fordi til en dialog omkring jeres digitale udfordringer og derefter finder en løsning som passer til jer

octokom. / Vandmanden 22 / 9200 Aalborg SV

+45 71 99 98 77 / info@octokom.dk

octokom-wht