ReumaNord

Brugervenligt, let og luftigt redesign.
Vi har opdateret ReumaNords hjemmeside. Den er gjort mere let, lys og overskuelig at navigere rundt på.
Et website, hvor indhold er i fokus.
Det var vigtigt, at tilpasse ReumaNords nye website til deres brugere og gøre det nemt, at finde informationer omkring de behandlinger reaumatolog Jens Olesen tilbyder. For at gøre dette let og overskueligt er "behandlingsbjælken" gjort til en fast del af menuen ved scroll på behandlingssiden. På den måde er det nemt, at holde overblikket, samt trykke rundt mellem de forskellige behandlinger.
Bedre kundeoplevelse og nem navigation.
Dette var nøgleordene i vores designproces. Til ReumaNord er der valgt en dyb blå farve for at udstråle professionalisme og erfaring- Denne bliver kombineret med en mere frisk, lys blå farve for at skabe kontrast og et friskt og optimistisk touch på den mørke blå. Derudover er der bølgede elementer i baggrunden som symboliserer det indre, musklerne og bevægelse.

Ønsker du et website, der konverterer?

"Jeg fik hjælp til at få udviklet en mere tidsvarende hjemmeside til min speciallægepraksis af octokom. Samarbejdet har været uproblematisk hele vejen igennem og med stor tilfredshed fra min side. Der har været gode forslag og løsninger ved udarbejdelse af hjemmesiden, som fungerer rigtig godt for de brugere, som besøger den. Ved de få opdateringer af oplysninger på hjemmesiden over tid er der lynhurtig tilbagemelding og løsning fra octokom. Vi har integreret den op med patient portalen.
Jens Olesen, Reumatolog, overlæge PH.D., Intern medicin samt idrætsmediciner
Vil du også have online succes?

octokom. / Vandmanden 22 / 9200 Aalborg SV

+45 71 99 98 77 / info@octokom.dk