fbpx
Aabybro Mejeri
Oplev et personligt, lækkert og brugervenligt website

Der skulle til Aabybro Mejeri udarbejdes et nyt website. Målet var at give dem en ny og mere professionel digital platform hvor brugervenlighed og funktioner som f.eks. en bland selv kasse af energitæt is, booking af rundvisning osv. var i fokus.

Vi havde ønske om at redesigne ryaais, men med samme indhold som vi havde i forvejen, og vi ville have mulighed for at selv kunne rette i indhold, og så skulle den være nem at finde rundt i både på mobil, tablets og PC.

Vi havde også et ønske om at få en webshop med nogle af vores produkter, og mulighed for at vores gæster kunne booke en rundvisning på majeriet og kunne downlode vores materiale. Alt dette har vi fået og det er vi glade for! Vi slipper for mange timers administration af hjemmesiden da den er blevet dejlig nem at bruge og vores kunder køber is online som aldrig før.

Vi vil klart anbefale Octokom.

N.H. Lindhardt, Indehaver

Er du klar til en snak?

Vi er altid klar! - Vi inviterer gerne på kaffe eller kommer gerne fordi til en dialog omkring jeres digitale udfordringer og derefter finder en løsning som passer til jer

octokom. / Vandmanden 22 / 9200 Aalborg SV

+45 71 99 98 77 / info@octokom.dk

octokom-wht