Rytters Ridesport

Lækker webshop i eksklusiv indpakning.
Rytters Ridesport har fået udarbejdet en ny, responsiv, moderne og overskuelig webshop med lækre billeder og eksklusivt design.
Gyldne farver og seriffer.
Rytters Ridesport sælger alt til hest og rytter. I Løgstrup ligger deres fysiske butik, som er 800 m2 fyldt op med lækre vare til de hesteinteresserede. Deres udvalg er bredt og i alle prisklasser, men af meget høj kvalitet. Derfor skulle dette også afspejles på hjemmesiden. Den primære skrifttype er med seriffer - altså med fødder - og farverne er holdt i det mørke og det gyldne for at bakke op om det eksklusive. Eftersom Rytters Ridesport har et stort varesortiment har det været vigtigt, at holde hjemmesiden overskuelig med opdeling af produktkategorier, samt mulighed for at søge på specifikke varer og filtrering.
Billeder, der fanger.
En ting, som virker, når man designer en hjemmeside er billeder. Når man har billeder på sin hjemmeside fremstår den mere troværdig. Billeder af høj kvalitet kan bakke webdesignet op og støtte op om det udtryk, man ønsker at give den besøgende. Vores in-house fotograf har været ude og skyde lækre billeder fra Rytters Ridesports fysiske butik, som er brugt rundt på den nye hjemmeside, og til markedsføring.

Ønsker du at optimere din webshop?

Vil du også have online succes?

octokom. / Vandmanden 22 / 9200 Aalborg SV

+45 71 99 98 77 / info@octokom.dk