Sæby Svømmebad

Moderne, brugervenligt og overskueligt redesign.
Sæby Svømmebad ønskede at få opdateret deres hjemmeside. Det skulle gøres mere brugervenligt, responsivt, samt oversættes på forskellig sprog.
Simpel backend og responsivt design.
Sæby Svømmebads nye hjemmeside er gjort responsivt, brugervenligt, samt oversat på forskellig sprog. Backenden er gjort simpel, så Sæby Svømmebad nemt selv kan rette i den, hvis de i fremtiden skal have tilføjet flere sprog, videoer, nye tiltag, tilføje flere medlemmer o.lign.
Nemt for turister.
En af de ting, som Sæby Svømmebad også ønskede var at gøre det nemt for turister at finde informationer omkring dem. Allerede på forsiden har vi derfor sat en bjælke ind med de fire overordnede tilbud, som man kan benytte sig af, hvis man besøger Sæby Svømmebad. Derudover er sitet blevet oversat, så det er nemt at skifte mellem sprog.Farverne er holdt i de blå farver man kender fra svømmehallen, men med den grønne lidt 'skrappe' farve, for at give noget kontrast. Ikonet af bølgen, som findes i Sæby Svømmebads logo, er blevet brugt som element til overskrifter rundt på hele sitet, for at skabe en rød tråd.

Ønsker du et website, der konverterer?

Vil du også have online succes?

octokom. / Vandmanden 22 / 9200 Aalborg SV

+45 71 99 98 77 / info@octokom.dk