fbpx
Saphe
Webshop med forhandler login og lækker UX

Til Saphe er der blevet udarbejdet en responsiv webshop med integreret B2B-forhandler login. Her kan forhandlere selv logge ind og bestille produkterne hjem til deres butikker. Dette sparer både Saphes medarbejder og forhandlerne for en masse tid, og gør købsprocessen mere brugervenlig.

Produkterne er i fokus på det nye site. Derudover var det vigtigt, at opbygge tillid og troværdighed for kunderne i form af trustpilot, udtalelser og USP’er. Det har været vigtigt, at den besøgende nemt har kunnet se og forstå Saphes mission og vision, samt blevet guidet via klare CTA. Sitet er nemt at tilgå og brugervenligt fra alle devices.

Vi har haft et meget kort og intensivt forløb med Octokom. De har opbygget en ny hjemmeside med tilhørende webshop på rekordtid. Og samtidig har de leveret en løsning som til fulde lever op til vores forventninger. Super flot og professionelt arbejde.

Freddy Sørensen, CEO & Founder

Er du klar til en snak?

Vi er altid klar! - Vi inviterer gerne på kaffe eller kommer gerne fordi til en dialog omkring jeres digitale udfordringer og derefter finder en løsning som passer til jer

octokom. / Vandmanden 22 / 9200 Aalborg SV

+45 71 99 98 77 / info@octokom.dk

octokom-wht