Saphe

Webshop med forhandler login og lækker UX.
Til Saphe er der blevet udarbejdet en responsiv webshop med integreret B2B-forhandler login. Her kan forhandlere selv logge ind og bestille produkterne hjem til deres butikker.
Responsiv webshop med integreret B2B forhandler login.
Produkterne er i fokus på Saphes nye webshop. Derudover var det vigtigt, at opbygge tillid og troværdighed for kunderne i form af trustpilot, udtalelser og USP’er. Det har været vigtigt, at den besøgende nemt har kunnet se og forstå Saphes mission og vision, amt blevet guidet via klare CTA bokse. Sitet er nemt at tilgå g brugervenligt fra alle devices.
Hvad gjorde vi?
Som et led i vores designproces var det vigtigt for os, at kigge på Saphes daværende side og se hvad der fungerede og hvad som ikke gjorde. Her stod det klart, at der var problemer med konverteringen. Når den besøgende ville købe produkter via hjemmesiden blev de vidersendt til et andet site. Det vil sige, at Saphes content var fordelt over to forskellige websites. Det var vigtigt - på det nye site - at den besøgende kunne tilgå alle vigtige informationer, køb, nyheder o.lign. på ét site. Derudover var det vigtigt for os, at designe sitet ud fra et brugervenligt perspektiv, samt have den røde tråd til produktet. Derfor blev sitet kørt i de mørke farver.

Ønsker du at optimere din webshop?

"Vi har haft et meget kort og intensivt forløb med octokom. De har opbygget en ny hjemmeside med tilhørende webshop på rekordtid. Og samtidig har de leveret en løsning som til fulde lever op til vores forventninger. Super flot og professionelt arbejde.
Freddy Sørensen, CEO & Founder, Saphe
Vil du også have online succes?

octokom. / Vandmanden 22 / 9200 Aalborg SV

+45 71 99 98 77 / info@octokom.dk