fbpx
Smartvan
Simpel, responsiv webdesign med en kompliceret backend

Målet med platformen var at lave et nyt og overskuligt design. Derefter skulle vi udvikle en nummerpladesøgning, konfigurator og lave en backend til hver af deres forhandler som gør det nemt at genbestille tidligere ordre. Systemet er integreret op med E-comonomic via. IEX

Hos SmartVan havde vi et behov for udvikling af en ny, funktionel webplatform, der overskueligt hjælper vores besøgende.

SmartVan.dk bruges af vores forhandlere som et kombineret “opslagsværk” og bestillingsportal, mens andre kunder har mulighed for at købe på vores shop.

I arbejdet med denne dobbeltfunktion har Octokom været en stærk samarbejdspartner, der har leveret et veludført, professionelt produkt og i processen givet os værdifulde indspark og forslag til forbedringer.

Octokom er og har været en fornøjelse at arbejde med, hvor vi som kunde har oplevet en positiv dialog, og hvor kundetilfredshed har været i højsædet for Theis & Jesper.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet fremadrettet.

Mikael Nørgaard Jensen, Direktør

Er du klar til en snak?

Vi er altid klar! - Vi inviterer gerne på kaffe eller kommer gerne fordi til en dialog omkring jeres digitale udfordringer og derefter finder en løsning som passer til jer

octokom. / Vandmanden 22 / 9200 Aalborg SV

+45 71 99 98 77 / info@octokom.dk

octokom-wht