Kontakt os
Datadrevet design

Få flere varme leads ved at optimere & agere ud fra reelle data

Datadrevet design er en fleksibel, effektiv og agil fremgangsmåde til design og optimering af hjemmesider. Her testes, analyseres og tilpasses kontinuerligt.

Hør Jesper forklare yderligereDOWNLOAD VORES WHItEPAPER

Gør købsprocessen mere effektiv og smertefri

Din hjemmeside er til stede under hver eneste fase i købsrejsen. Det er her, hvor kundernes interesse vækkes. Dernæst begynder de at evaluerer og overveje, inden den endegyldige købsproces.

Hvis du kendte og kunne svare på dine kunders spørgsmål, uddanne dem og gøre dem klogere på dit produkt inden de tager kontakt til dig, så har du sparet både dem og dig for en masse tid og udfordringer, samt gjort dem trykke, hvilket gør købsprocesen meget mere efektiv og smertefri.

Samfundet er blevet digitaliseret og forbrugsvanerne ændret.

Hvordan følger du med?

Traditionel webdesign

En langtrukken og til tider dyr affære, som først lanceres når den er 100% færdig.

Siden laves på baggrund af subjektive antagelser. Efter lancering ligger hjemmesiden og samler støv.

Datadrevet Design

En hurtig og agil lancering med en miniature version af siden, hvor der testes, analyseres og itereres på.

Ændringer er foretaget på baggrund af data og feedback fra kunden. Siden optimeres løbende.

Hør nærmere - kontakt os

5 trins-framework, som lukker hullet mellem marketing og salg

Vi har udarbejdet et 5 trins-framework, som hjælper dig med at lukke hullet mellem marketing og salg. Processen hen mod de flere varme leads og kvalificerede salgsmøder er udpenslede og overskuelige at tilgå.

Vi bygger en hjemmeside - fundamentet til din succes - ud fra reelle målgruppedata og kombinerer det med inbound marketing og marketing automation.

Vi bygger en hjemmeside - fundamentet til din succes - ud fra reelle målgruppedata og kombinerer det med inbound marketing og marketing automation.

Luk hullet mellem marketing og salg
Skaf flere varme leads og kvalificerede salgsmøder
Skab synlige resultater - både på den lange og korte bane
Udnyt og prioriter jeres tid
Kontakt os og hør mere

Hvad koster et forløb med Datadrevet Design?

Vi kører med 3 forskellige prispakker. Alle pakkerne skaffer dig kvalificerede leads - spørgsmålet er bare hvor hurtigt du vil accelerere. Du kan være i gang med at skaffe flere varme leads og kvalificerede salgsmøder for bare 12.500 kr./md. Vi har forklaret hvad du får med i prisen, samt hvilke prispakker vi kører med lige her.
Se vores priser og proces

Er vi et godt match?

Vi har en lidt anden tilgang til et samarbejde, end du måske er vant til fra andre bureauer. Du kunne sagtens overlade alt til os, og så ikke kigge dig tilbage førend vi er færdige. Men sådan får vi bare ikke det optimale ud af vores samarbejde. Vi har fundet ud af, at det er mere sansynligt, at I, som produktionsvirksomhed, tiltrækker leads, genererer kvalificerede salgsmøder, med denne tilgang til et samarbejde.

Se tjeklisten herunder og se om vi kunne være et godt match!

Traditionel tilgang

Her er du afhængig af bureauet og kan ikke komme ud af det, eller fortsætte arbejdet uden dem

Bureauet udarbejder alt jeres content, så det mangler jeres ekspertise i virksomheden, samt personlighed og den rigtige tone

I lærer ikke at benytte et CRM system, da bureauet tager sig af dette for jer

Vores tilgang

Vi holder workshops, udanner jer og stiller spørsmålstegn, så jeres team kan vokse og ikke er afhængig af andre bureauer

Uddanner jer I at samarbejde mellem salg og marketing, så I kan besvare de rigtige spørgsmål og blive den mest pålidelige stemme i jeres branche - thought-leaders, med den største viden

Vi finder det CRM system, der passer netop til jeres produktionsvirksomhed og jeres behov og udfordringer og uddanner jer i det

Interesseret i at vide mere?

Send os en besked, så tager vi en uforpligtende snak, hvor Jesper kan forklare nærmere omkring Datadrevet Design, og hvordan det kan hjælpe dig og din produktionsvirksomhed. 

checkmark-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram