Aktiver Dark mode Deaktiver Dark mode
mandag 22 august, 2022

Få 100.000 kr. til rådgivning omkring udnyttelse af din virksomheds data!

Få 100.000 kr. til rådgivning omkring udnyttelse af din virksomheds data!
1 times gratis vidensdeling

Deadline for ansøgning er den 12. september 2022

Har du ambitioner om at styrke din virksomheds vækst og konkurrenceevne gennem udnyttelse af din virksomheds data? Eneste krav:

  • 3-249 ansatte
  • omsætning på 2 mio. kr. seneste regnskabsår
  • Dansk CVR-nr

Skriv direkte til Jesper@octokom.dk og derved aftaler vi nærmere mødetid og sted.

1. Eksempel: Google Analytics 4

Hvordan data kan bruges til at skabe overblik over, hvornår din virksomhed sælger udvalgte produkter, så du kan målrette indsatser omkring produktsalg:

  • Rådgivning om GA4 (Google Analytics 4) hvor vi hjælper med at lave en dokumentation af dit nuværende setup samt yde rådgivning i forhold til planlægning af implementering og migrering. Eller hvis du allerede har opsat GA4 kan vi rådgiveom en auditering af din implementering. Herved får du en plan over de behov som skal til for at kunne skabe det bedst mulige analytics-setup.
2. Eksempel: SaaS eller CRM til at monitorer dine brugers brugeradfærd

Hvordan du kan analysere data til at identificere leads af høj kvalitet, skabe optimale kunderejser eller forudsige dine kunders præferencer og behov

  • Rådgivning omkring SaaS/CRM hvor vi vil rådgive omkring opbygning af salgsfunnel. Vi vil kunne lave en plan for hvordan du vil i din virksomhed/organisation kunne lave en automatisering af salgsproces samt få en bred insigt i dine kunders brugeradfærd.
chevron-downarrow-uparrow-leftarrow-right