Hjemmeside

Tal direkte til dine kunder gennem dit website.

Vi udarbejder dynamiske og levende hjemmesider, som gør en forskel for dig og dine brugere. Vores store passion for faget gør, at vi aldrig går på kompromis og vi designer moderne, brugervenlige websites tilpasset dig og din målgruppe.

logo-erhvervsnetvaerk
logo-aalborg-aliancen
logo-fdih

Vil du sende det rigtige budskab?

Alt for mange holder ikke deres hjemmeside opdateret. Teknologiens trends og tendenser ændrer sig konstant, så det kan også være svært, at følge med, hvilket medfører, at mange hjemmesider efterlader et forkert indtryk hos den besøgende. Hvis du ikke følger udviklingen kan du også risikere at din hjemmeside sender et forkert budskab til dine kunder.

Vi kigger gerne din nuværende hjemmeside igennem og giver dig et uforpligtende tilbud på et redesign herefter.

200

Projekter færdiggjort

75

Gns. hurtigere websites

42

Gns. højere konverteringsrate

100

Tilfredse kunder

En hjemmeside, der konverterer.

Vi har mange års erfaring og vi ved hvad, der virker på en hjemmeside og hvad, der ikke gør. Vi hører hvad dit mål med hjemmesiden er og arbejder med call-to-actions og brugervenlighed og designer ud fra det.

Gennemsigtighed i højsædet.

Hos os er en aftale en aftale og du opnår sikre resultater med en overskuelig og gennemsigtig proces.

Vi ved, at det kan være en kringlet og teknisk proces at få en ny hjemmeside. Derfor gør vi det så nemt, ligetil og overskueligt for dig, som overhovedet muligt. Vi inddrager dig i processen, holder dig opdateret, samt sørger for at du selv vil kunne ændre de basale ting på hjemmesiden fremadrettet, så du hurtigt og smertefrit selv kan holde din side opdateret i fremtiden.

Jeg fik hjælp til at få udviklet en mere tidsvarende hjemmeside til min speciallægepraksis af octokom. Samarbejdet har været uproblematisk hele vejen igennem og med stor tilfredshed fra min side. Der har været gode forslag og løsninger ved udarbejdelse af hjemmesiden, som fungerer rigtig godt for de brugere, som besøger den. Ved de få opdateringer af oplysninger på hjemmesiden over tid er der lynhurtig tilbagemelding og løsning fra octokom. Vi har integreret den op med patient portalen.
Jens Olesen, Reumatolog, overlæge PH.D., Intern medicin samt idrætsmediciner

Et team af passionerede nørder.

Vi et et team bestående af passionerede nørder. Få et indblik i hvem, der kommer til at sidde og udarbejde dit nye website. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og i sikre hænder i website-processen.

Er du klar til din digitale vækstrejse?

Ønsker du at vide mere om os, eller er du interesseret i at få sparring og evt. et tilbud, så tøv ikke med at kontakte os! Vi står altid til rådighed og byder gerne på en kop kaffe.