Processen

Tal direkte til dine kunder gennem dit website.

Vi ved det kan være en kringlet og teknisk proces at få en ny hjemmeside. Derfor gør vi det så nemt, ligetil og overskueligt for dig, som overhovedet muligt. Vi inddrager dig i processen og holder dig opdateret undervejs, samt gør dig robust til selv at kunne administrere hjemmesiden i det daglige efter lancering og levering. Læs om vores proces lige her.

1

Step 1

Møde og behovsafklaring.

Dette er det første step du møder på din vej. Du har måske allerede mødt enten Trine, som er vores kundeansvarlige, eller Jesper, som er indehaver af octokom og som står for salg og rådgivning. Nu har vi et lidt mere dybdegående møde, hvor vi lærer dig og din virksomhed at kende. Vi identificerer de nuværende udfordringer og målsætninger. I dette step snakker vi også omkring menu strukturen, samt de funktioner og tekniske løsninger du ønsker og har behov for på din nye hjemmeside. Vi får lavet et overblik over din hjemmeside og en kravspecifikation.

2

Step 2

Research og skitsering.

Step 2 i din digitale rejse er her, hvor du møder Julie, som er vores designansvarlige. Du vil få tilsendt et dokument med spørgsmål du kan vælge om du vil udfylde – dette vil give os et bedre indblik i de værdier du ønsker at udtrykke på hjemmesiden, samt om der er bestemte hensyn vi skal tage. Fx logo, farver, skrifttyper eller andet, eller om vi kan få frie tøjler og designe frit ud fra erfaring og viden. Ud fra dette udarbejder vi et unikt webdesign til dig. Dette bliver præsenteret for dig, hvor du har mulighed for at kommenterer. Herefter tilpasser vi det dine ønsker, så vi sikrer at hjemmesidens visuelle udtryk er som du ønsker inden vi sætter den op.

3

Step 3

Materiale og tilpasning.

Denne del af processen er den del, der kræver mest af dig. Det er nemlig her du skal sende billeder og tekster til os førend vi kan komme videre i processen. I denne del af processen kan du også komme til at møde vores in-house fotograf Cianne. Vi tilbyder nemlig, at du kan få taget billeder til dit nye website. Dette vil sikre dig professionelle billeder, som afspejler din virksomhed. Derudover er du sikret, at billederne bliver tilpasset din nye hjemmeside, så den røde tråd går igen.

4

Step 4

Implementering og lancering.

Når alt materiale er modtaget fra dig, går vi i gang med at udvikle og implementere din nye hjemmeside. I dette step vil du møde indehaver og udvikler Theis. Han udarbejder hjemmesiden på et testdomæne, så du kan beholde din nuværende hjemmeside, mens den nye udvikles. Her vil du også få et link til vores test side, så du kan følge med i processen. Når hjemmesiden er udviklet, så tester Kasper på livet løs og sikre, at det hele spiller på alle devices.Herefter lægger vi hjemmesiden online på det rigtige domæne, og leveringen sker. Vi tilsender dig de aftalte videoguides, som Theis har optaget. Disse gør det nemt for dig selv at kunne tilføje sider, tekst, ændre billeder eller andet i fremtiden. På denne måde vil du føle dig bedre rustet til at kunne administrere din daglige drift af hjemmeside selv.

5

Step 5

Løbende support og vejledning.

Når siden er testet og lanceret kommer vi til det afsluttende step, og det er her du igen vil støde på enten Trine eller Jesper. Vi vil løbende stå til rådighed for eventuelle spørgsmål, support samt hosting. Hvis der skulle opstå tekniske problemer el. lign. med siden vil vi hurtigt hjælpe dig og vejlede.

Er du klar til din digitale vækstrejse?

Ønsker du at vide mere om os, eller er du interesseret i at få sparring og evt. et tilbud, så tøv ikke med at kontakte os! Vi står altid til rådighed og byder gerne på en kop kaffe.