Start rejsen - modtag et tilbud
Hjemmeside

Skab resultater med en professionel hjemmeside

Styrk din forretning online gennem en brugervenlig og fremtidssikret hjemmeside, der omdanner besøgende til konverteringer.

Brugerfokuseret design
Du ejer hjemmesiden
Mobiloptimeret
Søgemaskineoptimeret
Ingen uforudsete regninger
SSL/HTTPS-certificeret
Jeg vil skabe resultater med min hjemmeside!
Udviklet i WordPress
Vores hjemmesider er opbygget og udviklet i WordPress. Det er et af de mest benyttede CMS i verden, hvilket giver en tryghed. Derudover er det brugervenligt og ubegrænset.
Nem at redigere i
Med vores hjemmesideløsning er det nemt for dig fremtidigt, at redigere. Vi laver videoguides, så du selv hurtigt og nemt kan redigere f.eks. tekst mm. på siden. Dog er vi også altid klar på hjælp og support.
Brugercentreret design
Når vi designer en hjemmeside, så kigger vi altid på dit mål, dine brugeres behov og har fokus på den gode brugeroplevelse. Det skal skabe resultater for både dig og dine besøgende.

Vi laver michelin-retter og ikke standard take-away

Overskriften er selvfølgelig i overført betydning: Vi laver unikke og skræddersyede hjemmesider og ikke standardløsninger, som alle kan kopiere og får en middelmådig oplevelse med.

En hjemmeside er ikke bare et ligegyldigt online visitkort. Det er et marketingsredskab til at skabe resultater, om så det er øget trafik, flere konverteringer, bedre visuel identitet, nye leads, osv.

Et design, der favner dig og din målgruppe

Med en hjemmeside eller webshop designet lige præcis til at favne dit brand DNA, ramme målgruppen og er nem for dig at administrere, kan du skabe markante resultater. Og det kræver et bureau der både forstår dig og dine kunder, men også kan levere et håndværk i verdensklasse.

Vi forstår hvad dine kunder ønsker fra dig

Vi, hos octokom, udvikler websites i WordPress, som skaber resultater. Vi forstår hvad dine kunder vil have ud af din virksomhed og dit website. Her får du en hjemmeside, der er designet i det brugervenlige CMS, WordPress, i et unikt mobilvenligt design, samt rådgivning og vejledning gennem hele processen – vi er med dig på hele rejsen.

Du får en WordPress hjemmeside der vil...

Forbedre brugervenligheden

Det skal være intuitivt og nemt at navigere på en hjemmeside. En dårlig oplevelse og den potentielle kunde er smuttet. Vi har stort fokus på UX og UI, så du får en hjemmeside, som dine kunder har lyst til at være på.

Være mobiloptimeret

Størstedelen af befolkningen tilgår hjemmesider via mobilen. Derfor designer vi altid hjemmesider der er mobiloptimeret.

Forbedre din SEO

For at din hjemmeside performer optimalt skal der være styr på SEO. Når vi udvikler hjemmesider, så er du sikker på at den kan findes af Google og skabe resultater.

Være 100% ejet af dig

Når din hjemmeside har forladt arbejdsstationen har du 100% kontrol over den – ingen skjulte begrænsninger.

Være nem at arbejde i

WordPress er verdens mest populære CMS - blandt andet fordi det er et system, der er nemt at arbejde i. Med en hjemmeside i WordPress, får du en hjemmeside du nemt kan administrere selv.

Vil du udnytte mulighederne med WordPress?
Lad os tage en uforpligtende snak!
+200 virksomheder har skabt resultater
Kontorzonen kundelogo Tønder Kommune kundelogo Hjørring Kommune kundelogo Frederikshavn Kommune kundelogo Ryå Is kundelogo Toil + Moil kundelogo

Det tager omkring 0.05 sekunder for den besøgende, at danne sig en mening om dit website - om de kan lide den, eller ej. Dette afgør hvorvidt de bliver hængende - og bliver potentielle kunder - eller smutter igen.

Få dine website besøgende til at blive kunder

Et website har en kæmpe indflydelse på din virksomhed - men den kan faktisk have indflydelse på både godt og ondt. Det afhænger af kvaliteten på dit website. Vær sikker på, at du giver dine besøgende den bedste oplevelse og udnytter dit websites potentiale!

Vi har lavet en liste med ting, der kan hjælpe dig med at forstå hvilke tiltag du skal lave for at give dine kunder en god oplevelse, samt hvilke tiltag du bør undgå:

Rådgivning - PDF form

Processen for at vi sikrer den høje kvalitet af dit website er simpel:

Vil du også have et website, der skaber resultater?

Er du klar til at skabe resultater i din virksomhed? Skal vi ligge en skarp handlingsplan, så du kan begynde at se resultater online og skaffe varme leads?

Få en søgeoptimeret løsning
Få en styrket forretning
Få en skræddersyet løsning
Få glade kunder
Theis Soelberg, udvikler & medejer
Lad os tage en uforpligtende snak! 
Få tilbud

"Vi har fået lavet 2 redesigns af octokom og vi ser øget resultater hver gang. 

Vi har brug for en løsning der passer til vores virksomheds størrelse og kunder, derfor betyder det meget at vi kan arbejde fleksibelt med vores website. octokom leverer altid mere end hvad vi aftaler. Vi er meget glade for den hjælp vi får og ikke mindst for alt den viden vi får fremadrettet."
Jens Olesen
Reumatolog, overlæge ph.d., ReumaNord
+200 virksomheder har skabt resultater

Vil du også have et website, der skaber resultater?

Er du klar til at skabe resultater i din virksomhed? Skal vi ligge en skarp handlingsplan, så du kan begynde at se resultater online og skaffe varme leads?

Få en søgeoptimeret løsning
Få en styrket forretning
Få en skræddersyet løsning
Få glade kunder
Theis Soelberg, udvikler & medejer

Lad os tage en uforpligtende snak!

Få tilbud
crosschevron-downarrow-uparrow-leftarrow-right