Kontakt os
Få hjælp til hvordan du skaffer kvalificeret leads

Gratis online rådgivning

Vi skal alle hjælpe og passe på hinanden i den svære situation vi står overfor lige nu. Hos octokom vil vi også rigtig gerne hjælpe de virksomheder, som desværre bliver hårdt ramt i disse tider. Vi vil derfor gerne tilbyde gratis rådgivning og sparring omkring hjemmeside, optimering og markedsføring.

Vi kigger på at optimere din leadgenerering ud fra vores 5 trins framework
Vi bygger en hjemmeside - fundamentet til din succes - ud fra reelle målgruppedata og kombinerer det med inbound marketing og marketing automation.

Ønsker du at benytte tilbuddet om gratis rådgivning, så udfyld formularen med en beskrivelse af din virksomhed, dit virksomhedsdomæne, samt hvilke problemer du står overfor og hvad du ønsker hjælp og rådgivning med. Du bliver selvfølgelig ikke tilmeldt nyhedsbrev eller andet. Det er helt gratis og uforpligtende.

Rådgivningen sker i form af et zoom møde og vil som udgangspunkt vare 30 min. Vi håber på at kunne hjælpe så mange som muligt! Vi skal stå sammen i denne tid og hjælpe hvor vi kan.

Emner vi kunne hjælpe med:
Hastighedsoptimering
Gør din hjemmeside mobilvenlig
Splittest og call-to-actions
Marketing og email flow
Relevant content på din hjemmeside

30 min. gratis rådgivning om at skaffe leads

Ved at skrive dig op til et møde med Theis eller Jesper tilmelder du dig ikke vores nyhedsbrev. 
checkmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram