Specialløsninger

Få udviklet en special webløsning.

Har du brug for en mere unik digital løsning? Sidder du med et koncept du skal have visualiseret? Vi har erfaring og kompetencer til at hjælpe jer med at digitalisere og virkeliggøre jeres koncept.

logo-erhvervsnetvaerk
logo-aalborg-aliancen
logo-fdih
case-topbanner-mockup_arena-nord-1

Stort, småt, kompleks eller simpelt.

Digitaliseringen åbner en verden af nye forretningsmuligheder!

Et website skal altid udvikle sig i takt med tiden og din forretning. Det betyder, at du selv vælger, hvor mange funktioner din webløsning skal have. Med en custom webløsning fra octokom får du en brugervenlig, kreativ og innovativ løsning, der opfylder alle dine ønsker og behov.

Ikke bare et website.

Hos os er vi eksperter i at udvikle custom webløsninger, når standardløsninger er utilstrækkelige. Vi leverer alle tænkelige løsninger såsom:

  • Intranet
  • Booking platform
  • Kampagnesites
  • Foreningssider
  • Integration af tredjepartssystemer

Vi udvikler unikke webløsninger. Sidder du med den gode idé? Et koncept du gerne vil have ført til livs? Tøv ikke med at kontakte os og få en uforpligtende snak!

proces-step-4

Gennemsigtighed i højsædet.

Hos os er en aftale en aftale og du opnår sikre resultater med en overskuelig og gennemsigtig proces.

Vi ved, at det kan være en kringlet og teknisk proces at få en ny hjemmeside. Derfor gør vi det så nemt, ligetil og overskueligt for dig, som overhovedet muligt. Vi inddrager dig i processen, holder dig opdateret, samt sørger for at du selv vil kunne ændre de basale ting på hjemmesiden fremadrettet, så du hurtigt og smertefrit selv kan holde din side opdateret i fremtiden.

Klar til at rebrande og øge konverteringen på din webshop?

Ønsker du at vide mere om os, eller er du interesseret i at få sparring og evt. et tilbud, så tøv ikke med at kontakte os! Vi står altid til rådighed og byder gerne på en kop kaffe.