Webshop

Øg salget med en webshop, der konverterer.

Skab en bedre brugeroplevelse, og omdan de besøgende til kunder. Med en gennemført og rentabel webshopløsing fra octokom giver vi de besøgende lyst til at handle direkte fra din webshop.

logo-erhvervsnetvaerk
logo-aalborg-aliancen
logo-fdih
Vi havde ønske om at redesigne ryaais, men med samme indhold som vi havde i forvejen, og vi ville have mulighed for at selv kunne rette i indhold, og så skulle den være nem at finde rundt i både på mobil, tablets og PC.Vi havde også et ønske om at få en webshop med nogle af vores produkter, og mulighed for at vores gæster kunne booke en rundvisning på mejeriet og kunne downloade vores materiale. Alt dette har vi fået og det er vi glade for! Vi slipper for mange timers administration af hjemmesiden da den er blevet dejlig nem at bruge og vores kunder køber is online som aldrig før.Vi vil klart anbefale octokom!
N.H. Lindhardt, indehaver, Ryå is

Få dine kunder til at komme igen.

Vi ved, at din succes med en webshop afhænger af konverteringer, øget omsætning, samt en sund bundlinje i vækst. Derfor fokuserer vi på at skabe en brugervenlig webshop i et simpelt og funktionelt design, der sikrer, at dine kunder handler hos dig igen og igen.

nem-og-brugervenlig-billede

Nem og brugervenlig.

Udvikling i WooCommerce.

Hos octokom udvikler vi alle typer webshops i WooCommerce, som er den mest populære og driftssikre eCommerce-platform i verden. Med WooCommerce kan du tilpasse din online forretning efter behov med flere varer, nye funktioner og et lækkert design. Supporten er ubegrænset og det samme er dine muligheder for at skabe en god kundeoplevelse.

Gennemsigtighed i højsædet.

Hos os er en aftale en aftale og du opnår sikre resultater med en overskuelig og gennemsigtig proces.

Vi ved, at det kan være en kringlet og teknisk proces at få en ny hjemmeside. Derfor gør vi det så nemt, ligetil og overskueligt for dig, som overhovedet muligt. Vi inddrager dig i processen, holder dig opdateret, samt sørger for at du selv vil kunne ændre de basale ting på hjemmesiden fremadrettet, så du hurtigt og smertefrit selv kan holde din side opdateret i fremtiden.

Klar til at rebrande og øge konverteringen på din webshop?

Ønsker du at vide mere om os, eller er du interesseret i at få sparring og evt. et tilbud, så tøv ikke med at kontakte os! Vi står altid til rådighed og byder gerne på en kop kaffe.