Kontakt os
Wordpress & Woocommerce

Webshops

Webshops tilpasset dig, din målgruppe og jeres behov
Vi udvikler bruger- og mobilvenlige webshops med WordPress og WooCommerce. Få personlig rådgivning og en skræddersyet løsning tilpasset din målgruppe og giv din potentielle målgruppe den bedste brugeroplevelse og øg dit salg!
Hør mere omkring en ny webshop

Brugervenligt

Det skal være intuitivt og nemt at begå sig på en webshop. En dårlig oplevelse og den potentielle kunde er smuttet. Hos octokom ligger vi stor fokus på UX og UI.

Mobiloptimeret

Størstedel af befolkningen tilgår hjemmesider via deres mobil. Derfor arbejder vi med mobile-first, hvor vi tager udgangspunkt i en mobiloptimeret løsning og udbygger derfra.

Moderne

De digitale trends, tendenser og forbrugsvaner er under en konstant udvikling. Vi holder os opdateret på det nyeste indenfor design og features, og sikrer at du får en moderne og up-to-date løsning.

Skræddersyet

Forskellige virksomheder = forskellige udfordringer og behov. "One-size-fits-all" passer bare ikke, når vi snakker webshops. Vi skræddersyer en løsning tilpasset din branche, målgrupper, behov og ønsker.

Skab salg med en brugervenlig WooCommerce webshop

Hos octokom udvikler vi alle typer webshops i WooCommerce, som er den mest populære og driftssikre eCommerce-platform i verden. Med WooCommerce kan du tilpasse din online forretning efter behov med flere varer, nye funktioner og et lækkert design. Supporten er ubegrænset og det samme er dine muligheder for at skabe en god kundeoplevelse.

Integreret med jeres fysiske butik

Det kan være at i allerede har en fysisk butik med egen vare-, lagerstyring og CRM. Vi sørger for at jeres webshop snakker sammen med disse systemer, så det hele kører let og gnidningsfrit.

Drift og hosting af din nye webshop

Slip for en masse bekymringer i forbindelse med sikkerhed, opdateringer mm. af din webshop. Hos octokom tager vi os af den daglige drift af hjemmesiden, så den altid er synlig, sikker og up-to-date.
Vores kunder køber is som aldrig før!
Vi havde ønske om at redesigne ryaais og vi ville have mulighed for at selv kunne rette i indhold, og så skulle den være nem at finde rundt i både på mobil, tablets og PC. Vi ønskede en webshop med vores produkter og mulighed for at vores gæster kunne booke en rundvisning på mejeriet og kunne downloade vores materiale. Alt dette har vi fået og det er vi glade for! 

Vi slipper for mange timers administration af hjemmesiden, da den er blevet dejlig nem at bruge og vores kunder køber is online som aldrig før. Vi vil klart anbefale octokom!
N.H. Lindhardt, indehaver, Ryå is
Gratis Skema

Bliv afklaret inden du får ny webshop

Vi har lavet et skema med eksempler på de 7 punkter, som du bør tage stilling til og afklare inden du får ny hjemmeside.

Uanset om du allerede har en hjemmeside nu, som du måske ønsker at redesigne, eller endnu ikke har en hjemmeside, så kan du i spare en masse tid, penge og frustrationer ved at stille dig selv disse spørgsmål inden du går i gang.

Download whitepaper
Spørgsmål?

Ny webshop, re-design, support & hosting? We got your back!

Start din digitale rejse her
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram