Kontakt os
Wordpress hjemmesider

Hjemmeside

Brugervenligt

Det skal være intuitivt og nemt at begå sig på en hjemmeside. En dårlig oplevelse og den potentielle kunde er smuttet. Hos octokom ligger vi stor fokus på UX og UI.

Mobiloptimeret

Størstedel af befolkningen tilgår hjemmesider via deres mobil. Derfor arbejder vi med mobile-first, hvor vi tager udgangspunkt i en mobiloptimeret løsning og udbygger derfra.

Moderne

De digitale trends, tendenser og forbrugsvaner er under en konstant udvikling. Vi holder os opdateret på det nyeste indenfor design og features, og sikrer at du får en moderne og up-to-date løsning.

Skræddersyet

Forskellige virksomheder = forskellige udfordringer og behov. "One-size-fits-all" passer bare ikke, når vi snakker hjemmesider. Vi skræddersyer en løsning tilpasset din branche, målgrupper, behov og ønsker.

Jeg fik hjælp til at få udviklet en mere tidsvarende hjemmeside til min speciallægepraksis af octokom.
"Samarbejdet har været uproblematisk hele vejen igennem og med stor tilfredshed fra min side. Der har været gode forslag og løsninger ved udarbejdelse af hjemmesiden, som fungerer rigtig godt for de brugere, som besøger den. Ved de få opdateringer af oplysninger på hjemmesiden over tid er der lynhurtig tilbagemelding og løsning fra octokom. Vi har integreret den op med patient portalen."
Jens Olesen, Reumatolog, overlæge PH.D., Intern medicin samt idrætsmediciner

75%

af forbrugere indrømmer, at de dømmer virksomheders troværdighed ud fra virksomhedens hjemmesidedesign.

Øg dine konverteringer med god UX og pænt design

Design er ikke kun en pæn facade. Det er kundens første møde med jer som virksomhed. Der ligger en del teori bag farvevalg, call-to-actions, illustrationer og side-/menu struktur. Vi sørger for at din virksomhed kan mærkes i designet, samt sørger for at give kunderne den bedste oplevelse, når de besøger din nye hjemmeside.

Vi gør det nemt for dig at opdatere din hjemmeside

Vi ved, at det kan være en kringlet og teknisk proces at få en ny hjemmeside. Derfor gør vi det så nemt, ligetil og overskueligt for dig, som overhovedet muligt.

Du bliver inddraget i hele processen og vi sørger for at du selv kan ændre de basale ting på hjemmesiden fremadrettet, så du hurtigt og uafhængigt selv kan holde din side opdateret i fremtiden.

Drift og hosting af din nye hjemmeside

Slip for en masse bekymringer i forbindelse med sikkerhed, opdateringer mm. af din hjemmeside. Hos octokom tager vi os af den daglige drift af hjemmesiden, så den altid er synlig, sikker og up-to-date.
Gratis Skema

Bliv afklaret inden du får ny hjemmeside

Vi har lavet et skema med eksempler på de 7 punkter, som du bør tage stilling til og afklare inden du får ny hjemmeside.

Uanset om du allerede har en hjemmeside nu, som du måske ønsker at redesigne, eller endnu ikke har en hjemmeside, så kan du i spare en masse tid, penge og frustrationer ved at stille dig selv disse spørgsmål inden du går i gang.

Download whitepaper
Spørgsmål?

Ny hjemmeside, re-design, support & hosting? We got your back!

Start din digitale rejse her
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram