VM Alfa - Octokom

VM Alfa

Det har vi hjulpet med:

B2C shop - Frontend - Informationsarkitektur - Konverteringsoptimering - UX design - Webdesign - WooCommerce webshop - WordPress

Vesthimmerlands Musikhus ALFA står som kulturcentrum for hele Vesthimmerland. Det er et hus hvor arkitektur og kunst fletter sig sammen, designet af arkitektfirmaet Kjaer & Richter A/S efter idé af Per Kirkeby, og skaber en unik oplevelse for enhver gæst.

Udfordring:
ALFA’s tidligere website var ikke tilpasset mobil- og tabletbrug, hvilket betød, at den arkitektoniske perle ikke blev præsenteret online. Huset, der er en fusion af kunst og arkitektur, fortjente en digital repræsentation, der afspejlede dets unikke og kreative essens.

Løsning:
Ved at integrere elementer og farver fra de kunstværker, der pryder huset, har vi skabt et website, der visuelt forener det digitale og fysiske rum og etablerer en klar visuel identitet. Et overskueligt eventarkiv gør det let for besøgende at finde information om kommende events, og den optimerede backend øger websitets hastighed og gør det lettere for ALFAs team at opdatere med nye events og arrangementer.

Resultatet er en innovativ og repræsentativ digital platform, der ærer ALFA’s kunstneriske og arkitektoniske værdier, og tilbyder en brugeroplevelse, der reflekterer den kreative og inspirerende atmosfære, som præger huset.

Vil du vide mere om løsningen og hvordan et nyt design kan forbedre din bundlinje? Så kontakt mig gerne.

Jesper Luff Olesen

Stifter & digital konsulent, octokom