E-Commerce - Octokom

Skræddersyede E-Commerce løsninger

Transformér din online forretning med skræddersyede e-Commerce løsninger. Med octokom får du et dedikeret team af eksperter, der skaber løsninger som overgår forventninger og transformerer besøgende til loyale kunder.

Øg dit salg og styrk brandloyaliteten med en konverteringsoptimeret løsning

Vores strategiske tilgang til e-Commerce design har fokus på brugeroplevelsen og konvertering, så dine kunder får lyst til at handle igen og igen.

Brugercentrerede e-Commerce løsninger

Vi skaber din webshop med dine brugere i centrum, sikrer brugervenlighed, moderne design og problemfri navigation. Vi er altid på forkant med de nyeste trends inden for UI/UX og sikrer en fejlfri shoppingoplevelse.

Uovertruffen frontend oplevelse møder effektiv backend

Hos octokom designer vi fleksible, skalerbare og brugerorienterede løsninger. Vi dykker dybt ned i dine behov og dine kunders præferencer for at levere en webshop, der ikke bare ser godt ud, men som også er let at administrere og opdatere.

Læs indlæg:
Case: Øg salget på din webshop med disse tiltag
 • ????

  Sikkerhed

  Vi udvikler vores e-Commerce løsninger på sikre servere, så hacking og sikkerhedsbrud aldrig er noget du skal bekymre dig om.

 • ????️

  Integrationer

  Vi sikrer, at din webshop ikke bare er æstetisk tiltalende, men også fuldt kompatibel og integrerbar med dine øvrige systemer.

 • Fokus på konvertering

  Vi optimerer din webshop med klare CTA’er og SEO, så du får det bedste fundament for at drive trafik og konvertere besøgende til købende kunder.

Klar til en e-Commerce løsning, der løfter din forretning?
Lad os tage en uforpligtende snak.

Jesper Luff Olesen

Stifter & digital konsulent, octokom