Bad og fliser - Octokom

Bad og fliser

Det har vi hjulpet med:

B2C shop - Frontend - Informationsarkitektur - Konverteringsoptimering - UX design - Webdesign - WooCommerce webshop - WordPress

Bad & Fliser er en af Danmarks førende virksomheder indenfor sanitet, armaturer, badeværelsesmøbler og fliser og præsenterer en kæmpe udstilling af high-end produkter i deres showrooms. Men denne fornemmelse for Bad & Flisers erfaring og high-end produkter, samt inspiration skulle ikke blot opleves i deres fysiske butikker, men også komme til udtryk på deres webshop.

Udfordring:
Til trods for deres fremtrædende position og omfattende udstilling i fysiske butikker, var virksomhedens online tilstedeværelse ikke repræsentativ for deres erfaring og high-end produktportefølje. Der var behov for en digital transformation, der kunne bringe den rige inspirations- og informationsoplevelse til deres webshop og reflektere deres branchekendskab og ekspertise i et online inspirationsunivers.

Løsning:
Vi har skabt et online univers, der fungerer som en informations- og inspirationsplatform. Et omfattende blogunivers tillader Bad & Fliser at koble produkter og præsentere dem side om side med værdifuld indsigt, inspiration og klare call-to-actions.

Gennem en optimeret informationsarkitektur og en brugervenlig designstruktur har vi sikret, at den digitale oplevelse afspejler virksomhedens værdier, ekspertise og engagement i at tilbyde kvalitetsprodukter, og at brugerne let kan navigere, finde information og blive inspireret online, ligesom de ville i et fysisk showroom.

Vil du vide mere om løsningen og hvordan et nyt design kan forbedre din bundlinje? Så kontakt mig gerne.

Jesper Luff Olesen

Stifter & digital konsulent, octokom