Ryå is - Octokom

Ryå is

Det har vi hjulpet med:

B2C shop - Frontend - Informationsarkitektur - Konverteringsoptimering - UX design - Webdesign - WooCommerce webshop - WordPress

Ryå Is er en prisvindende dansk is, fremstillet på Aabybro Mejeri.

Udfordring:
Webshoppen trængte til en overhaling, og Ryå Is ønskede at levere en online oplevelse, der matchede den kvalitet og følelse, kunderne får, når de besøger ismejeriet og smager isen fra Ryå Is. Det var essentielt, at webshoppens visuelle elementer afspejlede Ryå Is’ æstetik og de sensoriske glæder ved deres is.

Løsning:
Vi udviklede en webshop, som visuelt repræsenterede Ryå Is’ kerneværdier og produktkvalitet. Ved at anvende en creme farve, der giver associationer til flødeisen, som en grundtone, og integrere de bløde, runde former fra logoet, etablerede vi en rød tråd mellem logo, produkt og webshop. Derudover er shoppen gjort overskuelige og nem for brugeren at navigere rundt på.

Der er bl.a. lavet en side til Ryå Is’ special islagkager. Her er givet inspiration til brugeren via tidligere kunders special islagkager, udtalelser, priseksempler mm. For at gøre det overskueligt for brugeren er der lavet en sticky undermenu, så brugeren nemt kan navigere rundt og altid har kontaktformularen tilgængelig.

Vil du vide mere om løsningen og hvordan et nyt design kan forbedre din bundlinje? Så kontakt mig gerne.

Jesper Luff Olesen

Stifter og Digital konsulent, octokom