Historien om octokom - Octokom

Historien om octokom

Der var engang..

En gang i 2014, hvor to gæve gutter slog hovederne sammen. Hvad der startede som et lille virke i et lille værelse i Aalborg vestby har siden da udviklet sig til et webbureau med 6 passionerede medarbejdere i lækre kontorlokaler i Aalborg SV.

Hos octokom møder du 6 passionerede medarbejdere med en gennemsnitsalder på 27 år. Så vi går altså stadig under at være et ungt, dynamisk team ?

Vi er et stærkt team. Det hele startede i 2014, hvor Jesper Luff og Theis Soelberg slog hovederne sammen og ville udvikle unikke webløsninger til små og store virksomheder. Jesper havde flair for kunder, service og salg, hvor Theis havde en baggrund med grafik og programmering. Konceptet har siden start været at være et mindre, men dybt passioneret og dedikeret webbureau. Det er ikke blot et arbejde, men det er en hobby og passion, som gør vi knokler hver dag – og hver dag føles som en fest!

Benene har siden start været placeret godt og grundigt i den nordjyske muld. Indenfor det seneste år er det gået stærkt. Hvad der startede i Theis’ lille lejlighed udviklede sig til et mindre kontor i Aalborg Øst og nu, hvor vi er rykket i nye store lokaler i Aalborg SV. Her er plads til at udfolde vores kreative tanker, samt store armbevægelser. Derudover er der blevet godt med plads til resten af teamet. Det er nemlig ikke længere kun Jesper og Theis, som styrer slagets gang. Siden januar måned er team octokom nemlig blevet udvidet med Cianne, Julie, Trine og Kasper.

Julie står til dagligt for vores online markedsføring. Derudover står hun for at udvikle lækre og brugervenlige designs til vores kunder. Kasper er vores QA og frontudvikler og ham, som dobbeltjekker og sørger for at alt på siden spiller inden launch. Vores nyeste medlem i team octokom er Trine. Hun er vores kontaktansvarlige og er ofte den første du møder på din digitale vækstrejse. På vores kontor sidder også vores inhouse fotograf Cianne, som sørger for alt billedmateriale til vores interne brug, men også til vores kunder. Derudover har vi også et stærkt team af samarbejdspartnere og freelancere!

Vi elsker vores lille team og vi elsker vores kunder. Vi elsker også vores samarbejdspartnere og freelancere. Sammen har vi TALENT! Vi har et fantastisk sammenhold og bestrider forskellige kvalifikationer og færdigheder, som sammen giver vores kunder den perfekte løsning.