Team octokom

Hjemmeside- og webshop entusiaster

Et sammentømret team af hjemmeside- og webshopentusiaster, som tilsammen kreerer hjemmesider og webshops, der skaber resultater for dig og dine kunder. Mød specialisterne bag scenetæppet, der hver dag knokler for at skabe unikke og brugervenlige hjemmesider og webshops til dig!

Der var engang...

octokom så for første gang dagens lys i 2014, hvor 2 gæve nordjyske gutter, Jesper og Theis, længere havde fiflet med ideen om skabe hjemmesider og webshops, der ikke var ligesom alle andres. Der skulle andre boller på suppen. Væk med standardløsninger og frem med unikke hjemmesider, som er lavet fra bunden, og favner virksomhedens identitet og behov.

Væk med komplekse processer og frem med professionel og personlig rådgivning, der gør kunden til eksperter i deres egen hjemmeside eller webshop. Med ærmerne smurt op blev octokom stiftet for: At tilbyde unikke og skræddersyet hjemmesider og webshops, der skulle skabe resultater for kunden og deres kunder.

Dygtighed og tillid tilsammen udgør en uovervindelig hær

Siden 2014 har tomandshæren fået vokseværk. Hvad der startede som et lille virke i et lille værelse i Aalborg vestby har siden udviklet sig til et webbureau med base i Aalborg SV. Her sidder octokoms kerne bestående af 5 unge, ambitiøse og specialiserede hoveder inden for webdesign i WordPress, WooCommerce og User Experience. Her er der plads til at vi kan udfolde vores kreative og ambitiøse tanker, samt store armbevægelser. Tilsammen står vi kampklare til at skyde din næste hjemmeside eller webshop udover rampen – så du kan nedlægge dine konkurrenter og skabe resultater! Og det kan vi gøre, fordi vi elsker det vi laver – og vi er skide dygtige til det.

88+
har set resultater
44%
nordjyder, Julie er fra Randers
1695+
highfives givet

Hvad vi er

Verdensklasse specialister

Passionerede

Besatte af detaljer

Dem, der værdsætter relationer

Dem, der giver high-fives

Ærlige nordjyder med ben i næsen

Et stærkt team

Effektive og energiske

Hvad vi ikke er

Enspændere, der arbejder hver for sig

Dem, der siger nej til slik og kage

Typer, der ofrer kvalitet fremfor profit

Dem, der lover mere end vi holder

Egoister

Dem, der sætter urealistiske deadlines

Dårlige til Crash Bandicoot

Uorganiserede

+200 virksomheder har skabt resultater

Har du lyst til at tage en snak med en af os fra octokom?

Vi har mere end blot en kop kaffe og sort nordjysk humor, at byde på. Så hvis du er klar til at skabe resultater i din virksomhed, så lad os tage en uforpligtende snak!

"Vi er meget tilfredse med samarbejdet med octokom og vi ser frem til at samarbejde om næste opgave."

Michael Møller
Online Marketing Manager, MARTEC
Jesper Luff,
salg & medejer

Lad os tage en uforpligtende snak!

Få tilbud
chevron-downarrow-uparrow-leftarrow-right