Team octokom

Et team af passionerede nørder

Vores passion er at hjælpe danske virksomheder med at få succes på nettet. Vi er forskellige passionerede nørder, med hver vores spidskompetence. Læs lidt mere om os og lær os lidt bedre at kende lige her!

Theis Soelberg
Indehaver - Udvikling og rådgivning
Jesper Luff Olesen
Indehaver - Salg og administration
Julie Krause
Design- og marketingansvarlig
Kasper Svanholm
QA & frontend udvikling
Cianne Christiansen
Inhouse fotograf

Et mindre, men dybt passioneret team.

Det hele startede i 2014, hvor Jesper og Theis slog hovederne sammen og ville udvikle unikke webløsninger til små og store virksomheder i Danmark. Hele konceptet har siden start været at være et mindre, passioneret og dedikeret webbureau. Vi vil have, at vores kunder og samarbejdspartnere føler sig unikke og set. De skal ikke forsvinde i mængden og blot være ‘endnu én’.

Og sådan er det stadig! - Heldigvis. Teamet er blevet udvidet, men vi holder stadig på at være et mindre, nordjysk bureau med benene placeret godt i den nordjyske muld, hvor samarbejder og løsninger skal være skabt på baggrund af tillid, erfaring og passion. Vi elsker vores lille team og vi elsker vores kunder. Vi elsker også vores samarbejdspartnere og freelancere. Sammen er vi et team af specialister med hver vores spidskompetencer, som alle har det tilfælles at vi elsker den digitale verden!

Sammen har vi:

T

Tillidsfulde

A

Ansvarlige

L

Loyale

E

Engagerede

N

Naturlige

T

Troværdige

200

Projekter færdiggjort

75

Gns. hurtigere websites

42

Gns. højere konverteringsrate

100

Tilfredse kunder

Glade kunder er vores brændstof

Vi udarbejder fremtidssikrede hjemmesider, webshops og custom webløsninger til både små, mellemstore og store virksomheder efter ønsker og behov. Hos os er en aftale en aftale. Vores aftaler er gennemsigtige, enkle og ligetil, så du ikke skal bekymre dig om ekstra moduler, gebyrer eller uforudsete omkostninger.

Vores passion for at øge og forbedre danske små, mellemstore og store virksomheders onlineeksistens gør, at vi går meget op i kvaliteten af det materiale vi leverer. Ydermere forsøger vi altid at komme i øjenhøjde med vores kunders eksisterende og potentielle kunder.

Er du klar til din digitale vækstrejse?

Vi ved, at det er en stor beslutning, når man skal have lavet en ny hjemmeside. Derfor står vi altid til rådighed med svar på dine spørgsmål, rådgivning og gode råd. Vi kan også altid starte med en kop kaffe!